Oglasi

TRAŽITE VRHUNSKI OPREMLJEN, energetski efikasan, POSLOVNI OBJEKAT U NIŠU? POGLEDAJTE OVAJ OGLAS!

Iznajmljuje se izuzetan objekat – kuća idealna za IT firme, lekarske ordinacije, knjigovodstvene agencije, dispečerske kompanije, firme koje se bave logistikom, odlična i za motel. Reč je o kući koja se nalazi u Nišu, na Panteleju, u Jelašničkoj ulici, preko puta NITEKSA, u tihoj i mirnoj jednosmernoj ulici, sa dovoljno mesta za parkiranje automobila. Objekat je građen u skladu sa svim najmodernijim principima energetske efikasnosti, sa toplotnim pumpama koje omogućuju izuzetno jeftino hlađenje leti, grejanje zimi, odličnu izolaciju, uz vrhunsku stolariju – sedmokomorne prozore.

Objekat ima tri sprata, ukupne površine oko 400 kvadratnih metara, a svaki sprat je posebna celina, kada je o infrastrukturi reč, vodi, struji…

Kuća je građena tako da se mislilo na svaki detalj, namenski pravljena za poslovni prostor, uz vrhunski parket i uz niske troškove održavanja, pre svega troškove energenata, s obzirom da je reč o objektu sa visokim stepenom enegetske efikasnosti, i naravno kompletnom izolacijom.

Objekat poseduje PET KUPATILA, alarmni sistem, sistem video nadzora…

Cena zakupa – 10 evra po kvm, uz mogućnost dogovora.

Kontakt: Ljiljana Dobler 060 4127 339

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker