Zanimljivosti

Tradicionalni Spust Gumama na Nišavi  – Nezaboravno iskustvo na vodi

Tradicionalni spust gumama na Nišavi u organizaciji Sportskog centra Pirot  održava se u subotu 12. avgusta. Prijava i rezervacija guma je na blagajni Zatvorenog bazena. Potrebno je poneti  važeću ličnu kartu ili drugi lični dokument radi prijave. Prijava i rezervacija gume su obavezni!

“Spremite se za avanturu! Okupljanje je planirano za 11:00 časova ispred Zatvorenog bazena. Molimo vas da stignete najmanje 15 minuta ranije kako bismo se organizovali za polazak” – poručujuiz Sportskog centra Pirot.

Ove godine startna pozicija je  iznad nekadašnjeg gradskog kupališta, kod Niskogradnje. Nakon spusta i savladavanja rečnih brzaka, pripremljen je ručak za sve hrabre učesnike. Ali to nije sve! Nakon ručka, sledi dnevna žurka uz ritmove sjajnog DJ-a. Pripremite se za plesanje i opuštanje nakon dobrog provoda na vodi!

Iz Sportskog centra poručuju da je sigurnost učesnika  najvažnija. Preporuka je da učesnici obuju patike ili adekvatnu obuću za ovu avanturu, kako bi osigurali svoju udobnost i stabilnost tokom spusta.

“Ne propustite ovu priliku da se pridružite zajednici avanturista, da osetite uzbuđenje brzaka i da se provedete kao nikad do sad! Vidimo se na Nišavi, spremni za nezaboravno iskustvo!” – navode organizatori.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker