Gradska hronika

Tigar Obuća dobitnik priznanja “ Najbolje iz Srbije 2014. godine”

Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i list Privredni pregled proglasili su najbolje brendove na tržištu Srbije u 2014. godini, 9. juna u Belekspo Centru. 

Na konkurs se prijavilo 160 robnih korporativnih brendova a najbolji su proglašeni u 24 kategorija.

Koncept dodele nagrada ove godine bio je drugačiji. Nagrade su uručivane zaposlenima u nagrađenim kompanijama, jer iza svakog uspešnog brenda stoje odgovorni i vredni ljudi. Manifestacija je održana pod sloganom „Najbolje je u ljudima”.

Tigar Obuća je nagrađena u kategoriji Robni brend – proizvodna dobra i poslovne usluge.

U ime Tigar Obuće nagradu je primio najbolji radnik Tomislav Manić, zaposlen na mestu predradnika sa radnim iskustvom od preko 35 godina. Gospodin Manić je odabran da predstavlja svoju kompaniju na osnovu ostvarenih rezultata, predanosti poslu, postizanju izuzetnog doprinosa kvalitetu i unapređenju kvaliteta u proizvodnji kao i visokom stepenu timskog rada.

Dobitnici su odabrani na osnovu tri grupe kriterijuma : tržišno – finasijskih, percepcije ispitanika – glasanja potrošača i poslovnih partnera i ocene stručnog žirija u čijem sastavu su bili i Marko Čadež, predsednik PKS, Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija i Željko Sertić, ministar privrede.

Među nagrađenima  su “Babmijeva” plazma,  “Mona”, ” Karneks”, “Jelen” pivo, “Nektar”, “Metalac bojler”, “P.S fashion”, “Infostud”, Hemofarm i brojni drugi brendovi. Prvi put su nagrađene I manifestacije koje promovišu našu zemlju “ Beogradski bir fest “ i Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

 

 

                                 

Slične vesti

2 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker