Lokalna samouprava

Tigar AD posetile delegacije Rusije, Jermenije, Srpsko-rusko humanitarnog centra, MUP-a Srbije i Grada Pirota

Danas je kompaniju Tigar AD posetila izuzetno značajna delegacija koju su činili predstavnici MUP-a Srbije, Međunarodne civilne odbrambene organizacije, zatim Srpsko-ruskog humanitarnog centra, Ministarstva za vanredne situacije Jermenije, delegacije Rusko-jermenskog centra humanitarnog reagovanja i načelnika Policijske uprave Niš. 

Bojan Kostić, direktor Srpsko-ruskog humanitarnog centra  kazao je nakon obilaska proizvodnih pogona i sastanka sa rukovodstvom fabrike i Grada Pirota da su gosti iz Rusije i Jermenije izuzetno zadovoljni posetom Tigru AD.
-Kompanija Tigar je naš saradnik u radu. Ova poseta je veoma značajna zato što smo mi već imali kontakte sa kompanijom Tigar. U planu je veliko povećanje obuka koje će se održavati u našem Centru i zato smo želeli da dovedemo naše partnere iz Rusije da i oni vide potencijale i proizvodni program ove fabrike i da to uvrstimo u našu stalnu izložbu opreme koju imamo u našem centru. Njihovi komentari su vezani za kvalitet, praktičnost i upotrebnu vrednost proizvoda i mogu da kažem da su veoma zadovoljni posetom-kazao je Kostić.
Danijela Aleksov, pomoćnik generalnog direktora Tigra AD kazala je da je reč o veoma značajnoj poseti pirotskoj kopmaniji.
-Njima je posebno interesantan naš program specijalne namene koji je već dobro poznat među zemljama Skandinavije i drugim zemljama. Možemo da ponudimo obuću koja ima kompletne sertifikate za zaštitnu obuću. Do kraja godine ćemo prezentovani naš novi lovački program-kazala je Aleksova.
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je da su posete delegacija poput današnje veoma značajne.
-Posete Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije je izuzetno značajna, jer u tom ministarstvu radi 300.000 ljudi. To je ogroman potencijal i velika šansa a veliki je doprinos i Srpsko-ruskog humanitarnog centra i Ministarstva unutrašnjih poslova što je do ove posete došlo jer je njen značaj zaista veliki-kazao je Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker