Lokalna samouprava

Takovska ulica dobila novi asfalt, radi se punom parom u gradu i selima

Danas su radove na asfaltiranju Takovske ulice, ali i okolnih ulica koje vezuju Takovsku sa ulicom Kragujevački oktobar i Drugim ringom – saobraćajnim prstenom oko Pirota, obišli zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović, direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Slaviša Svilarov i pomoćnik gradonačelnika Bratislav Ćirić.

Panajotović je istakao da se radovi sprovode kvalitetno i da će osim same Takovske ulice, asfalt dobiti i ulice koje vezuju Takovsku za ulicu Kragujevački oktobar i Drugi ring.

-Sve što smo planirali realizuje se po planu. Evo Takovska ulica se privodi kraju, postavlja se potpuno nov asfalt, vrednost radova je oko devet miliona dinara. Počeli su radovi i u Poljskoj Ržani na glavnom putu, radiće se sokaci u Krupcu, Partizanska ulica, radiće se i u Berilovcu, tako da sve što je planirano, to će se završiti s obzirom da nam i vreme ide na ruku-kazao je zamenik Panajotović.

Panajotović je dodao i da se radi na ravnomernom razvoju grada.

-Radimo i ovde i u Radindolu, Pazaru, radićemo svuda, radimo i radićem i u selima, tako da je budžet planiran onako kako treba a siguran sam da ćemo naredne godine asfalt “dovesti” do svake kuće u gradu-kazao je Panajotović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker