Reportaža

Svetski poznati DJ Vid Marjanović – DJ ESTRAY prošao ceo svet, skućio se u našem gradu: Pirot je – SLOBODA

Svetski poznati DJ, Vid Marjanović, poznatiji kao DJ Estray, odlučio je da se sa svojom suprugom Svetlanom nastani u Pirotu, u kući njegove babe, nekadašnje savezne poslanice,  i dede,  nekadašnjeg direktora u Tigru. Nakon što je proputovao 58 zemalja i napunio čak tri pasoša, Vid je otkrio da mu Pirot pruža osećaj slobode koji retko gde može da nađe. Zato je odlučio da svoju porodicu podiže baš u ovom gradu.

Vid objašnjava da su glavni razlozi za njegovu odluku nasleđena kuća od bake i deke, koju je želeo da oživi, i osećaj slobode u Pirotu gde je sve nadohvat ruke.

On i njegova supruga Svetlana, koja je Ruskinja, uživaju u prirodi, a blizina Stare planine, Zavojsko jezero, staroplaninska sela, vidikovci i vodopadi dodatno su ih privukli. Često putuju do Niša, Beograda i Moskve.

DJ Estray, koji je nastupao na egzotičnim lokacijama kao što su Ibiza i Mikonos, te čije su kompozicije deo čuvenih kompilacija Buda Bar i Armani, posebno je ponosan na Armani vinil izdat povodom 40 godina Armanija. Sada se priprema za roditeljstvo, jer je njegova supruga Svetlana u osmom mesecu trudnoće.

Vid je postao poznat i po tome što je više puta samoinicijativno čistio pirotski Kej od smeća, čime je stekao poštovanje lokalne zajednice. Inspiraciju za ovu akciju dobio je kasnije saznajući od majke da je i njegova baka, Slobodanka Ćirić, nekadašnja savezna poslanica i predsednica Skupštine opštine Pirot, činila isto.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker