Sport

Sve bolji i zapaženiji rezultati dečaka Fudbalske škole “Libero” Pirot

Jedna od vrlo aktivnih fudbalskih škola, koja sa svojim mladim fudbalerima učestvuje na brojnim turnirima i takmičenjima, Fudbalska škola “Libero” iz Pirota, imala je zapažen nastup na završnom turniru Mini Maksi fudbalske lige Pirot, održanom u Beloj Palanci. Vlasnik Škole i jedan od trenera, Miloš Nikolić, kaže da je veoma zadovoljan učešćem i rezultatima koje su postigli njegovi fudbaleri iz generacija 2011, 2013, 2014. godišta.

“Škola fudbala “Libero” je zadovoljna učešćem na završnom turniru. Osvojili smo prva mesta u generacijama 2011, 2013. i 2014. godišta u konkurenciji FK Radnički, KMF Pirot, FK Balkanski, OFK Babušnica i FK Rajko Mitić i to je dokaz da se u našoj Školi radi ozbiljno. Mi smo prezadovoljni učešćem i zahvaljujemo se domaćinu na odličnoj organizaciji takmičenja. Naša Škola će se truditi da sve tri generacije, koje su se plasirale na Regionalno takmičenje, na najbolji mogući način predstave grad Pirot i da probamo da se neka od selekcija plasira na završno prvenstvo Mini Maksi lige koje se igra u Šapcu, Zrenjaninu, Kruševcu i Nišu” – izjavio je Miloš Nkolić.

Inače, “Libero” nastavlja sa svojim aktivnostima, i juče je u Nišu generacija 2013. godišta igrala na Seven Kup u Sportskom centru Budućnost Popovac. U kvalifikacijama fudbaleri Libera poraženi su sa 2:0 od domacina turnira, ekipe FK Budućnost.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker