Gradska hronika

Stojanović na sastanku posebne radne grupe za izradu Predloga akcionog plana za sprovođenje Strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period 2024-2025. godine

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Republike Srbije organizovalo je  u Palati Srbija u Beogradu sastanak posebne radne grupe za izradu Predloga akcionog plana za sprovođenje Strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period 2024-2025. godine.

Kao član posebne radne grupe za izradu Predloga akcionog plana bio je i Piroćanac Vladimir Stojanović u svojstvu zamenika generalnog sekretara Asocijacije pravnika AEPA.

Na dvosatnom sastanku u Palati Srbija prisustvovao je i ministar Tomislav Žigmanov, iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Republike Srbije i Žarko Stepanović v.d. pomoćnka ministra.

Predstavljen je i razmatran Nacrt akcionog plana Strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva koji u ovom trenutku ima četiri predložena cilja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker