Obrazovanje

Stigla nagrada za Mlekarsku školu koju su učenici osvojili na TF Festu u Plovdivu

Na adresu Mlekarske škole juče je stigla nagrada od strane Međunarodnog sajma iz Plovdiva  za visok profesionalizam i sveobuhvatno predstavljanje na TF Festu koji je održan u periodu od 26-28. aprila u Plovdivu u Bugarskoj. Učenici Mlekarske škole sa domom učenika “Dr Obren Pejić” su na Međunarodnom festivalu učeničkih virtuelnih kompanija, „TF Fest 2023“, u konkurenciji preko sto virtuelnih kompanija iz šest zemalja Evrope, osvojili priznanje za najbolju inostranu kompaniju na ovom takmičenju. tf fest doploma

Mlekarska škola se predstavila sa virtuelnom kompanijom za proizvodnju sireva “Siros. Tim su činili učenici četvrtog razreda obrazovnog profila prehrambeni tehničar: Katarina Jovanović, Negica Radev, Božidar Ristić i Bojan Mladenov, pod budnim okom mentora Dragane Jovanović, Jelene Minić i Nataše Ćirić.

“Drago mi je da na ovaj način započnemo novu školsku godinu. Nadam se da će cela školska 2023/2024. godina biti prepuna priznanja, nagrada i pohvala. Mlekarska škola se već nalazi u nekoliko značajnih projekata, tako da nas i naše učenike očekuje puno putovanja, druženja, upoznavanja novih meridijana, kultura, načina rada” – kaže, direktor Mlekarske škole, Nenad Đorđević.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker