IZBORI 2020

SRS: Mi smo jedina prava opozicija na predstojećim izborima na svim nivoima

Srpska radikalna stranka se na predstojećim lokalnim izborima u Pirotu nalazi na glasačkom listiću pod rednim brojem 9, dok se na republičkom nalazi pod rednim brojem 3. Pre svega želim da se zahvalim svim našim sugrađanima koji su nam svojim potpisima dali podršku i zajedno sa njima mi učestvujemo na izborima-poručuje Nataša Potić, predsednica pirotskog SRS.

Našu odborničku listu čine časni ljudi koji do sada nisu imali priliku da učestvuju u vršenju vlasti. Iako je u Pirotu dosta urađeno, mi želimo da osvajanjem mandata, rad lokalne samouprave poboljšamo i da učestvujemo u reševanju problema koji muče građene Pirota.
Mi smo jedina prava opozicija na ovim izborima na svim nivoima. Oni što glume opoziciju , predstavljajući se kao branioci Pirota i reka su u dogovoru sa aktuelnom vlašću, a njihova borba je obična farsa. Za ove moje tvrdnje, dokaz je upravo to što su iz prostornog plana izbačene sve lokacije za mini hidroelektrane u zaštićenom području, i drago nam je što je naš predlog uvažen, od strane lokalne samouprave.
Kada kao mlada osoba. Mlad lekar dobijete priliku da se odmah zaposlite, još i specijalizaciju od gradonačelnika i budete sa njim nekoliko godina u stranci, a uz pomoć naprednjaka uposlite familiju, možete jedino kao sada da glumite opoziciju, a nikad niste bili i nećete biti opozicija.
Naš slogan je: Doslodno – jer čast i obraz nema cenu!

Srpska radikalna stranka
Opštinski odbor Pirot
predsednik Nataša Potić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker