IZBORI 2020

Srpska desnica: Demagogija nije naš stil, već predlaganje konkretnih rešenja

Nosilac liste Srpska desnica – Pirot može bolje – Ninoslav Ćirić, na današnjoj konferenciji za štampu kazao je da se ova politička opcija neće baviti demagogijom, već već prezentacijom naših kandidata, programa i konkretnih rešenja svih problema našeg društveno-političkog života.

-Ako i bude nekih kritičkih osvrta, biće u cilju poboljšanja kvaliteta života naših sugrađana i davanja konstruktivnih predloga, a ne u cilju omalovažavanja drugih političkih oponenata i destruktivnih kritika. Nisam siguran da se i ostali pridržavaju takvog kodeksa, pa s tim u vezi moramo da ukažemo na neke činjenice i ponašanje drugih političkih oponenata, a nadam se da ćemo do kraja kampanje poslužiti svima kao primer korektne političke borbe-poručio je Ćirić.

srpska desnica pirot

Milan Petrović predsednik GO Srpske desnice Pirot kazao je da je mnogo stranaka koje su zapravo lažna opozicija.
-Na predstojećim izborima sve stranke su stranke koje su u vlasti, na ovaj ili onaj način. Mnogo je lažne opozicije. Mi jedini možemo da kažemo sve što mislimo, i znamo da Pirot može bolje, ali nemamo gde.
Nemamo medijskog prostora da na pravi način prezentujemo naše ideje i program koji zastupamo. Jedino preko društvenih mreža šaljemo poruke biračima, preko pojedinih portala kao i ličnim kontaktima sa narodom. Aktuelna vlast svojim satelitima daje prostora na medijima, da ih navodno napadaju, kako bi pokazali da su opozicija. Obmanjuju zajedno javnost, a imaju dogovor. Pričaju o rekama, a svi znaju da od te priče više nema ništa, jer je jasno da se više neće graditi mini hidroelektrane. Saopštili su i iz ministarstva i iz lokalne samouprave. Već naredne nedelje je javni uvid u kome se to može I videti. Zašto nekome nije sklonjen nelegalan bilbord o kom pričaju zadnjih dana? Ko ih štiti? Pokazali su da su ista ekipa, a ne ljuti protivnici. Moram da istaknem jako neprijatnu situaciju koju sam nedavno doživeo od strane aktiviste jedne političke organizacije iz navodne opozicije. Naime, na društvenim mrežama se pojavila moja slika sa tekstom da sam ja nacionalista koji mrzi Rome. Naravno da je to notorna laž, a u prilog tome govori činjenica da je kod nas na listi kandidat romskog porekla i da sam često u društvu sa ljudima romske populacije. Mi se zalažimo za bolji život svih Piroćanaca, pirotskog seljaka i domaćina, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost, kao i za razvoj turizma na Staroj planini kao i svih sfera društvenog života-navodi se u saopštenju.
tekst i foto – saopštenje Srpske desnice Pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker