Kultura

Spektakularan koncert Ivane Jordan u Pirotu(foto galerija)

Srpska pop diva Ivana Jordan večeras je spektakularnim koncertom oduševila veliki broj Piroćanaca, ali i Belopalančana, Babušničana, Nišlija, Dimitrovgrađana i drugih stanovnika ovog dela Srbije koji su uživali u njenom nastupu u punom Domu vojske.

[envira-gallery id=”25695″]

Najpre su nastupili mladi muzičari sa ovih prostora pred kojima je velika budućnost. Reč je o bendovima sa mladim i talentovanim muzičarima iz Pirotskog okruga koji će svoju prvu afirmaciju steći na predstojećem “UNFEST”-u, koji se održava u Beogradu, a finale “UNFEST”-a biće održano novembra meseca. Ivana Jordan je promoter ovog festivala. Kako je kazala u intervjuu Pirotskim vestima, Srbija je prepuna mladih i veoma talentovanih ljudi koji nemaju priliku da prikažu javnosti svoj talenat, pa je “UNFEST” gotovo jedina šansa za mlade naraštaje muzičara.

Nastupil su mladi i neafirmisani bendovi  Julija Petrović i grupa “Eksperiment” iz Bele Palanke, “Sour smile” iz Pirota kao i  sjajni bend mladih rokera iz Babušnice koji je imao odličan nastup.

Nakon nekoliko odličnih mladih bendova pre kojima je, sasvim sigurno svetla budućnost, nastupila je i Ivana Jordan, koja je na oduševljenje publike osim starih i dobro poznatih hitova izvela i nove pesme, koje je snimala sa Big bendom RTS-a, najboljim džez orkestrom na Balkanu.

fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

2 Comments

  1. Nadam se da ćemo u skorije vreme i mi iz daljih delova Srbije imati priliku da uz Vas čujemo te ”Mlade” a siguran sam perspektivne i drugačije grupe poput ”Eksperiment”a
    jer zaista nešto treba da se na bolje menja Čup sam da su odlični eto ali daleko je Pirot i Bela Palanka neko mora i da radi

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker