Politika

SNS:Imamo i više od 19 potpisa

Šef Odborničke grupe SNS Boban Ranđelović na današnjoj konferenciji za novinare ove stranke izjavio je da je inicijativu za sazivanje vanredne sednice povodom situacije u Prvom maju podržalo i više od 19 odbornika svojim potpisima.

Činjenica je da je bilo 19 potpisa i činjenica je da ih ima sve više, jer odbornici polako jedan po jedan prelaze na čemu im se zahvaljujem. Činjenica je da smo sve nepravilnosti na koje nam je ukazano otklonili i činjenica je da je vanredna sednica i legitimna i legalna. Međutim, takođe je činjenica da sekretar SO nikada nije podelio materijal za održavanje vanredne sednice, ali i da sam obaveštenje o neodržavanju sednice dobio sati i po pre početka sednice i da obaveštenje nije potkrepljeno fotokopijom potpisa koji su navodno povučeni. Činjenica je da nam je kao odbornicima SO Pirot uskraćeno da uđemo u zgradu SO Pirot. Činjenica je i da Izborna komisija još nije izadala rešenje Draganu Minčiću nakon ostavke Dimitrija Vidanovića pa je moje pitanje da li će naredna skupština biti održana sa 55 odbornika-kazao je Ranđelović.

ACA_5430_resize

Ranđelović je, komentarišući da činjenicu da će na narednoj redovnoj sednici SO Pirot naredne srede u dnevni red uvrštena i tačka  koja se tiče stanja u pirotskoj privredi, istakao da će odbornici SNS-a insistirati da se govori o situaciji u kojoj se nalazi Prvi maj.

tekst i foto A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker