Sport

Školice fudbala u Pirotu organizuju zajednički turnir za najmlađe fudbalere

U sredu, 8. novembra od 16 sati,  na Mini pič terenu kod Zatvorenog bazena odigraće se mini turnir pirotskih školica fudbala za generacije 2016 i generaciju 2017 i mladji. Na turniru će učestvovati ekipe ŠF UNITED, ekipe ŠF LIBERO, ekipa KMF i ekipa PIRGOS.

„Na zajedničkom sastanku osnivača  škola fudbala  i trenera, dogovorili smo se da organizujemo  ovaj turnir  koji će mnogo značiti našim najmlađim polaznicima. To će ujedno biti  „probni balon“ za  organizaciju nekih većih i jačih turnira u našem gradu na kome bi učestvovale ekipe iz cele Srbije. Po infrastrukturi i uslovima koje grad Pirot ima u smislu sportskih terena i uslova, to naš grad i zaslužuje, kaže Andrej Raičević, vlasnik škole šudbala UNITED.

Ujedno želimo da pošaljemo jednu lepu sliku i poruku iz Pirota,  da nema sujete i rivalstva izmedju školica fudbala u Pirotu i da smo svi na istom zadatku a to je da deca uživaju u fudbalu i budu srećna na sportskim terenima, dodaje Raičević.

Škole fudbala pozivaju  svu decu koja se još uvek nisu odlučila  da se bave sportom, da dodju, da pogledaju svoje drugare i uživaju tog dana.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker