Sport

Sedam golova u mreži fudbalerki Jedinstva nije pravi odnos snaga na terenu, ipak sve čestitke Šapčankama

Fudbal- Prva liga Srbije za žene 20/21

Kolo: 17.

Pirot: Gradski stadion “Dragan Nikolić”

ŽFK Jedinstvo 2014 – ŽFK Mačva 0:7 (0:2)

ŽFK Jedinstvo 2014: Dragana Kirkov, Bojana Pejčić(Anja Mladenov), Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Sonja Marković, Ana Mladenov(Jovanka Vidanović), Maša Džunić(Lea Pančev), Andrijana Pejčić(Nada Jovanović), Jovana Najdanović, Suzana Milenković, Kristina Đorđević.

Težak poraz fudbalerki Jedinstva, koji, doduše, nije pravi odnosa snaga na terenu, ali je još teže pao devojkama domaćeg tima, pa je bilo i suza. Danas su Šapčanke imale više sreće i, opšti je utisak malobrojnih gledalaca utakmice, da je Jedinstvo olako primalo golove. U svakom slučaju ne treba zameriti igračicama Jedinstva, s obzirom da je umor, posle nekoliko teških utakmica i osvojenih bodova, uzeo danak. U polju, na sredini terena Jedinstvo je delovalo vrlo organizovano, mada u završnici nije bilo snage da se učini nešto više, što se odrazilo i na rezultat.

Šef stručnog štaba Jedinstva, Miladin MIladinović, kaže da je ovo najteži poraz u sezoni, ali ne zamera svojim igračicama koje su se danas namerile na raspoloženijeg rivala.

“Mislim da je ovo naša najslabija partija. Igrali smo protiv kvalitetne ekipe koja je to pokazala i na terenu. Rezultat jeste nerealan, ali šta je tu je, moramo da se okrenemo narednoj utakmici, jer nam već u subotu dolazi Rad. Moramo da se spremimo psihički, imamo problem, devet fudbalerki je izašlo iz samoizolacije. Primećuje se umor i sa prošle utakmice u Leskovcu gde smo osvojili vrlo bitna tri boda. Uveo sam sve igračice u igru, pokušali smo da učinimo nešto više, ali nije se moglo. Čestitam protivniku na dobroj igri i zasluženoj pobedi, a našim curama ostaje da se oporave, psihički spreme za ekipu Rada i zabeležimo pobedu”- izjavio je Miladinović.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker