Politika

SDS očekuje odlične izborne rezultate u Pirotu

Predsednik Izvršnog odbora SDS-a Goran Bogdanović, kazao je danas na otvaranju kancelarija ove stranke u Pirotu na veznom traktu, da očekuje odlične izborne rezultate ove stranke u Pirotu, ali i čitavom Pirotskom okrugu.

On je kazao  da se ova stranka ozbiljno priprema za predstojeće izbore.

-Vodićemo kampanju koja će biti čista, bez ikakvih sukoba i trvenja sa političkim protivnicima, ali istovremeno ćemo prezentovati naša viđenja budućnosti Srbije, koja ekonomski i politički nikada gore nije stojala imajući u vidu činjenicu da građani Srbije nikada gore nisu živeli. Naša ideja je dopreti do svakog građanina iako smo u teškoj finansijskoj situaciji, pa stoga moramo voditi jeftinu kampanju-kazao je Bogdanović.

On je pohvalio OO SDS-a u Pirotu koji je, po njegovim rečima, pokazao da može da učini mnogo da doprinese boljitku građana Pirota.

-Nadamo se da ćemo ovde u Pirotu i čitavom okrugu napraviti odličan rezultat-kazao je Bogdanović.

sds pirot

Vladica Tošić, iz OO SDS-a u Pirotu, kazao je da ova stranka od danas i zvanično otvara vrata svoje kancelarije u Pirotu kako bi omogućili građanima da nam se pridruže i aktivno uključe u dešavanja u gradu.

– Proteklih godinu dana SDS u Pirotu je radila na građenju svoje političke strukture, imamo tri odbornika u lokalnom parlamentu i nadam se da ćemo u sledećem sazivu imati mnogo značajniju ulogu u vođenju grada. U narednom periodu nasrtavićemo da jačamo infrastrukturu naše stranke, a sa nama je i LDP sa kojim ćemo zajedno nastupiti na predstojećim izborima-kazao je Tošić.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker