Politika

Saopštenje Tima Vuka Jeremića u Pirotu

Vučić ojadio penzionere i ponizio radnike

Pod tiranijom Aleksandra Vučića Srbija je postala zemlja ojađenih penzionera, poniženih radnika i mladih bez budućnosti.

U bajku o tome da je Aleksandar Vučić spasio Srbiju sa ivice ambisa danas više ne veruju niko, a kamoli penzioneri od kojih se besramno otima ono što su pošteno zaradili gradeći ovu državu, radnici koji su da bi prehranili svoje porodice prinuđeni da rade u pelenama, ili mladi koji su bez posla i perspektive. 


Građani dobro znaju da je danas prosečna plata niža nego pre pet godina, dok smo istovremeno svedoci nezapamćene koncentracije bogatstva i moći u rukama nekolicine ljudi bliskih Vučiću. Građani više ne veruju onom poznatom obećanju da će „živeti bolje za dve godine”. Narednih pet godina treba da budu godine boljeg života za sve ljude, a ne novih lažnih obećanja. Upravo je Vuk Jeremić jedini predsednički kandidat koji je predstavio program sa 70 konkretnih mera kojima želi da zaustavi dalje propadanje Srbije. Izbor Jeremića za predsednika će označiti kraj pogubne ekonomske politike, kao i promenu nazadnog sistema koji je davno prestao da radi u interesu ljudi, jer režim Aleksandra Vučića od naroda otima, a ništa ne daje.
Pirot je na prošloaprilskim izborima pokazao da je slobodarski grad i nema nikakve sumnje da će Piroćanci i ovog aprila kazniti bahatost, bezobzirnost i pohlepu čelnika SNS-a.
Pirot zna, zaokruži 2!

Tim Vuka Jeremića u Pirotu

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker