Sport

Rukometni turnir povodom Slave grada

U sklopu obeležavanja Slave grada ŽRK Pirot danas je organizovao rukometni turnir u okviru koga je odigrana prijateljska utakmica sa ekipom Niki Sport iz Slivnice. zrk pirot_1

U meču u kome je rezultat najmanje važan, dva kluba su odigrala utakmicu koja predstavlja odličnu pripremu za predstojeća prvenstva.

zrk pirot_4

Po rečima novog kapitena ŽRK Pirot Simone Tančić dva kluba imaju odličnu saradnju.

-Mi ćemo gostovati u Bugarskoj 10. i 11. septembra. Ovo nam je prva provera koja treba da pokaže kako smo fizički spremne. Nadam se da ćemo da pokažemo u narednom periodu da pokažemo da vredimo. Pred nama je sezona u Prvoj ligi i mi imamo zadatak da se izborimo za prvo mesto i vratimo se u Super ligu-kazala je Tančićeva novinarima.

zrk pirot_3

Marijela Ivanova, trener ekipe Niki Sport iz Slivnice kazala je da je njenoj ekipi čast da gostuje u Pirotu i da će Piroćanke već 10. i 11. septembra gostovati i biti deo jakog međunarodnog turnira u Bugarskoj na kome će osim ekipe Pirota i Slivnice učestvovati i ekipe Svilengrada i Vardara iz Makedonije. Ovo je odlična prilika da uigramo ekipu, damo šansu mlađim rukometašicama-kazala je Ivanova.

zrk pirot_2

Pre početka meča rukovodstvo ŽRK Pirot podelilo je zahvalnice gradu Pirotu, Dunav osiguranju i drugim zaslužnim za razvoj rukometa u Pirotu.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker