Sport

Rukometašice nastavljaju furioznu seriju – 12. uzastopna pobeda

Rukometašice Pirota nastavile su svoju furioznu seriju pobeda, ovoga puta “pale” su rukometašice Mladosti iz Zaječara rezultatom 22:23, na poluvremenu 12:13.

-U prvom poluvremenu smo vodile što se i vidi po rezultatu, zatim su ušle mladje igračice i završile poluvreme sa 3 gola razlike za nas. U drugom poluvreme smo ušle opuštenije i samim tim ekipi Zaječara dozvolili da nam se približe pa čak i povedu. Ali je usledilo naše iskustvo, želja,požrtvovanje pa smo  utakmicu privele kraju u našu korist sa jednim golom razlike. Ovo je za nas i nauk za dalji deo prvenstva da ne treba potceniti protivnika već igrati sve vreme bez opuštanja-kazala je Pirotskim vestima Ivana Savić, koja je proglašena i igračicom utakmice.

Golove za naš tim su postigle:Anđela Rančić 1, Ivana Savić 6, Selena Tančić 1, Simona Tančić 9, Aleksandra Pešić 2, Saška Antić 2, Milica Marković 1 Maja Tošić 1.

Za najboljeg igrača je proglašena: Ivana Savić

U sledećem kolu u subotu 18.03.2017. god. od 18h u hali Kej ŽRK Pirot dočekuje ekipu Topličanin iz Prokuplja.

ŽRK Pirot poziva publiku da u što većem broju dođe na utakmicu i odazove se humanitarnoj akciji našeg kluba, kako bi dobrovoljnim prilogom pomogli devojčici Mili.

Igrajmo  i borimo se zajedno svi za našu malu Milu!!!!!

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker