Gradska hronika

RRA “Jug” započinje novi ciklus besplatnih obuka za privrednike

Regionalna razvojna agencija “Jug” započinje novi ciklus besplatnih obuka za privrednike u okviru Standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2022. godini, koji se realizuje preko akreditovanih regionalnih razvojnih agencija, i koji obuhvata 10 modula obuka.

Prva u nizu obuka koja će se realizovati je Obuka za početnike u poslovanju, u trajanju od dva dana. Obuka će se održati u četvrtak i petak, 17. i 18. februara 2022. godine, putem Zoom platforme sa početkom u 10 časova.

Obuka je namenjena potencijalnim i postojećim privrednicima i preduzetnicima početnicima koji žele da steknu dodatna znanja iz oblasti preduzetništva. Po završetku obuke polaznici će dobiti sertifikat sa kojim stiču prednost prilikom konkurisanja za programe podrške preduzetništvu koje je nedavno raspisalo Ministarstvo privrede, a to su Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku početnicima u poslovanju u 2022. godini i Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žene preduzetnice i mlade u 2022. godini.

Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem upitnika na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-oI62xr9d7vbmJOgJGQnzptmQ8G4Vp7xL0pQEEeXlDuIuPg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 nakon čega će putem e-maila dobiti instrukcije za pristup obuci.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker