Oglasi
Popularno

ROĐENDANSKI PULS: Sjajna zabava i Aco Pejović u PULS Shopping Parku

Radost prvog rođendana PULS Shopping Parka od 28. do 30. septembra donosi posetiocima sjajnu zabavu, kupovinu po sniženim cenama i koncert Ace Pejovića.

ROĐENDANSKI PULS program počinje u sredu, 28. septembra (15-19h), kada posetioce PULS-a očekuju kreativne radionice, animatori na štulama, klovnovi sa balonima, šou sa sapunicom, interaktivni program… Svaki rođendan podrazumeva i darivanje, pa će PULS tog dana deliti poklone svojim posetiocima – jer bez njihove podrške ova radost ne bi bila moguća. Za ljubitelje plesa spreman je otvoreni „street dance“ čas uz pomoć Swan Dance Company. Takođe, tokom radosnih trenutaka ne treba zaboraviti solidarnost – zato će volonteri Crvenog krsta Pirot na platou šoping parka predstaviti pokaznu vežbu pružanja prve pomoći i najznačajnije aktivnosti ove organizacije. Vrhunac prvog rođendanskog dana je od 21h kada pred PULS publikom nastupa Aco Pejović.

U četvrtak i petak (14-20h) nastavlja se zabava i kreativne radionice, a mladi će uživati u druženju sa maskotama. Nema ROĐENDANSKOG PULS-A i slavljeničkog ritma bez dobre muzike, tako da će se DJ pobrinuti za veselu atmosferu.

 

Tokom sva tri dana domaći i svetski brendovi spremili su specijalne popuste i akcije za povoljnu i kvalitetnu kupovinu. PULS Shopping Park će prvi rođendan obeležiti na Facebook-u i Instagram-u i fanove obradovati interesantnim poklonima. Zato proveravajte sajt www.pulsshoppingpark.rs, kao i objave na društvenim mrežama za sve detalje o rođendanskom programu u PULS-u.

Slavimo u ritmu ROĐENDANSKOG PULS-a – da bude još 100 godina!

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker