Lokalna samouprava

ETNOSMOKING: Rambo Amadeus nastupa u sakou od pirotskog ćilima, pirotski ćilimi krasiće i scenografiju “INTERPLANETARNOG KONCERTA”

Poznati muzičar Rambo Amadeus, koji je pre nekoliko godina bio promoter i pirotskog Sajma pirotske peglane odlučio se da u scenografiji za najnoviji koncert koji će biti realizovan online, značajno mesto zauzmu pirotski ćilimi, na preporuku Etno mreže, a uz podršku Grada Pirota, Turističke organizacije Pirot i Muzeja Ponišavlja,  kazala je večeras Pirotskim vestima pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović. Rambo Amades će sa svojim bendom nastupiti 10. aprila od 20 sati, a nastup će se održati pod nazivom “Interplanetarni koncert”.

 

Po njenim rečima, do još jedne u nizu promocije pirotskog ćilima došlo je zbog odlične saradnje sa Etno mrežom, a popularni muzičar će nastupiti i u sakou napravljenom od pirotskih ćilimova, kaže Golubovićeva za Pirotske vesti.

-Morali smo ipak da predjemo u veći prostor, zbog preventivnih mjera, da bi i muzičari, kamermani, tonci i realizatori koncerta mogli da budu na propisnoj distanci. Veći prostor, podrazumeva i više ćilima. Mnogo veći prostor – mnooogo više čilima! Hvala Etno Mreži i Muzeju Ponišavlja/Pirot za ove silne čilima koje su nam dali na revers-napisao je popularni muzičar na svoj fejsbuk nalogu uz prelepe fotografije scenografije.

Evo i dela nastupa Ramba Amadeusa na Sajmu pirotske peglane kobasice u Pirotu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker