Lokalna samouprava

Radovi na drugoj fazi rekonstrukcije OŠ “8. septembar” u toku, radi se i na kanalu Rogoz

Pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović, koja je ujedno i koordinator za saradnju Grada Pirota sa Kancelarijom za javna ulaganja Vlade Republike Srbije izjavila je za Pirotske vesti da su u toku radovi na drugoj fazi uređenja OŠ “8. septembar”, kao i radovi na uređenju kanala Rogoz. 

-Trenutno su u toku unutrašnji radovi, postavljanje kamene vune, izolacija dela fasade koja nije bila obuhvaćena u prvoj fazi rekonstrukcije. Izvođač radova – “Sib invest” DOO iz Niša je u obavezi da vodi računa o uslovima rada kao i bezbednosti na radu, u skladu sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazimo.

Nažalost dece nema u školi, ali Grad Pirot, zajedno sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima Vlade RS, potrudiće se da kad se sve ovo jednog dana završi deca u OŠ ” Osmi septembar” imaju u potpunosti sređenu školu , kao i školsko dvorište-kazala je Golubovićeva uz konstataciju da je vrednost radova druge faze uređenja ove škole 65 miliona dinara sa PDV-om.

Pri kraju radovi na uređenju kanala Rogoz

-Radovi na uređenju kanala Rogoz su pri kraju. Izvođač radova je “Erozija” iz Niša. Mi se nadamo da će do kraja meseca imati urađen ovaj deo kanala. Vrednosta radova iznosi 21 milion dinara sa PDV-om-navodi Golubovićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker