Sport

Radnički u nedelju dočekuje ekipu Meševa

U devetom kolu Srpske lige Istok, Radnički u nedelju, 8. oktobra dočekuje ekipu Meševa. Utakmica se igra od 15 sati na Stadionu kraj Nišave. Meševo je u sredini tabele, na osmom mestu sa 11 osvojenih bodova.

Trener Radničkog, Goran Lazarević u nedelju očekuje tešku utakmicu. “Ekipa Meševa kao protivnik nam ne leži uopšte oni imaju svoj specifičan način igre, mnogo kontakata,mnogo duela koji nama ne odgovaraju. Od njih smo doživeli poraze na njihovom terenu koji je manji gde ne može da se razvije neka igra. Sigurno ćemo biti u prednosti što se tiče podloge i veličine terena ali nam dolazi  takmičarska  ekipa koja hoće da se nadigrava, dobar skup iskustva i mladosti. Čeka nas težak meč, ja bih voleo da to bude lepršavo i ubedljivo ali mislim da ćemo imati protivnika koji zahteva maksimalnu ozbiljnost, angažovanost i pre svega takmičarski pristup  da bismo došli do željenih bodova” – kaže Lazarević.

On kaže da kao trener nastoji da nametne prepoznatlji stil igre ali je rezultat na kraju najvažniji. “Utakmice su  slika onoga što se radi na treningu, najzadovoljniji sam kada sprovodimo neke stvari u trenažnom procesu koje se reflektuju na samoj  utakmici. Trudim se da ekipa koju ja treniram igra lepo, prepoznatljivo ali fudbal nije samo lepota i igra već i krajnji rezultat” – rekao je  šef Stručnog štaba Belih.

Još uvek nije poznato ko će od igrača nastupiti u nedelju, zbog sitnih povreda i manjih zdravstvenih problema pod zankom pitanja su Mitov, Dušanić i Petrović   dok je izvesno da protiv Meševa  neće igrati Kamenović koji je obnovio povredu.

Fudbaleri Aleksa Dušanić i Pavle Bogdanović pozvali su navijače da u nedelju dođu i pomognu im da lakše stignu do bodova. Dušanić će ovoga puta sa Meševom igrati u boljim uslovima,  teren u Pirotu  je veći i ima više prostora za igru. “Ako u nedelju budemo radili  ono što vežbamo  na treningu golovi neće izostati” – poručio je Dušanić.

Bogdanović kaže da dolazi poznata ekipa sa kojom će se sastati na svom terenu pa očekuje da i rezultat neće izostati. “Zadovoljan sam svojom igrom, četiri gola sa minutažom koju imam, nadam se da ćemo i u nedelju biti na visini zadatka” – rekao je Bogdanović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker