Sport

Radnički se pojačava, vratili se Ristov, Vlajković, Stefan Marković

Rukovodstvo Radničkog danas je predstavilo pojačanja Belih pred predstojeću sezonu. Iako se još uvek zvanično ne zna da li će Beli ipak nastaviti takmičenje u Prvoj ligi ili u trećoj, predsednik kluba Zoran Nikolić kaže da se u klubu nisu puno obazirali na to, već se više koncentrisali na pojačanja. Danas su zvanično predstavljeni odlični Denis Ristov, koji je nakon jedne sezone u Novom Pazaru, vratio u tim u kome je i ponikao. U Radnički su se vratili i Stefan Makac Marković i Nikola Vlajković. Preostaje potraga za centralnim napadačem, ali i par bonus igrača koji su, po rečima novog trenera Kuzmanovuća, neophodni ekipi.  

-Naša je želja, verovatno ćemo igrati Srpsku ligu, da se vratimo tamo gde nam  je mesto, a to je Prva liga. Mi smo uspeli da sačuvamo finansijsku stabilnost u klubu, što nam daje dobre šanse da ispunimo naša nastojanja, odnosno da se vratimo u Prvu ligu. Novi trener je Aleksandar Kuzmanović, a prva pojačanja su nova-stara lica – Denis Ristov, Stefan Marković i Nikola Vlajković. Oni su već igrali za Radnički i ja mogu da im poželim dobrodošlicu kući. Uz nekoliko mlađih igrača možemo da napravimo dobru ekipu. Sve ono što je poniklo u Pirotu, svakako će dobiti šansu da igra. Naravno nijedna sredina ne može da da ceo tim, ali mi ćemo se truditi da najveći deo tima budu fudbaleri koji su ponikli ovde-kazao je predsednik Nikolić i dodao da će Marko Mančić biti pomoćni trener u novoj sezoni, a osim toga, on će se baviti i skautingom, pratiti mlade fudbalere u regionu.

Novi trener Aleksandar Kuzmanović kazao je da je sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv iz Pirota. 

-Ja sam već bio ovde i sa velikim zadovoljstvom se vraćam u ovaj sporstki grad. Cilj nam je da se vratimo u rang gde nam je i mesto, po svemu, i po tradiciji, infrastrukturi i ljubavi prema fudbalu. Pred nama je nekih pet-šest nedelja priprema. Pokušaćemo pre svega da uradimo što bolju selekciju igrača i da se što bolje pripremimo-kazao je trener Kuzmanović.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker