Sport

Radnički putuje u Lazarevac, meč sa Kolubarom možda najteži do sada

Više nego težak meč očekuje fudbalere Radničkog iz Pirota u nedeljnom susretu protiv lazarevačke Kolubare. Domaćin će nastojati da dođe do bodova kako bi održao korak u borbi za vrh tabele i plasman u Super ligu, dok su “Belima” bodovi potrebni za beg iz zone ispadanja. Trener Radničkog, Dragan Perišić, kaže da mu je rival poznat, zaslužuje visok respekt, ali da u Lazarevac njegov tim putuje da pruži maksimum i, zašto da ne, osvoji ceo plen.

“Imamo ozbiljan respekt prema svima, a mi moramo da verujemo u sebe. Prvi korak smo prošli, bilo je teško, ali bili smo dovoljno jaki da smo teškoće izneli. Spremamo se, zadovoljan sam odnosom igrača prema radu, energijom koju emituju u toku treninga, i to je ono što meni daje snagu da verujem da u nedelju možemo da uradimo sve što je do nas, da ostvarimo svoj cilj. Spremamo se cele ove nedelje i naš cilj je pobeda, kako god to nekome zvučalo. Ne mogu samo da obećam pobedu, jer bi to bilo neozbiljno, ali mogu da obećam da ćemo biti maksimalno organizovani, da ćemo imati sjajnu energiju i stav da pokažemo zašto smo otišli u Lazarevac. To je ono što radimo cele nedelje, da se spremimo za sve izazove, jer smo analizrali kako igra naš protivnik. Naravno, mnogo toga će zavisiti od nas, ne samo od protivnika. To mi je prvi cilj, da sve što se dešava tokom utakmice iskontrolišemo”- izjavio je Perišić.

Perišić je dodao da računa na sve igrače, i do danas još uvek ne zna ko će početi utakmicu. Ima još dva dana da se svako od fudbalera nametne svojim kvalitetom i željom da se pobedi u Lazarevcu. Pobeda sama po sebi ne može da dođe, ali ako se ispoštuje dogovor iz svlačionice onda je to nešto drugo, kaže Perišić.

Utakmica u Lazarevcu igra se u nedelju od 18 časova.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker