Sport

Radnički polako sklapa svoj “fudbalski mozaik”, uspela provera u Jagodini

Prijateljska utakmica

Jagodina – Gradski stadion, 13 časova.

GFK “Jagodina – FK “Radnički” Pirot 0 : 3 (0 : 2 )

FK: Radnički: Ivan Dokić, Aleksandar Kostić, Božidar Mančić, Bojan Dojkić, Miodrag Kamenović, Filip Tolić, Mirko Milikić, Nemanja Petrov, Marko Đorđevski, Nemanja Milošević, Nikola Gajić.

Rezerve: Despot Mihailović, Aleksa Kostić Milutinović, Andrej Jakovljević, Slobodan Ivanović, Milan Ilić, Miloš Kukolj, Đorđe Kukolj, Miodrag Milenković, Serž Edoa, Veljko Živković, Filip Stojanov.

U poslednjoj proveri pred nastavak prolećnog dela prvenstva Prve lige Srbije Radnički je u Jagodini potvrdio da je forma fudbalera, što se moglo videti i na prošloj prijateljskoj utakmici protiv “Timoka”, u usponu. Kako je rekao šef stuke “Belih” , Nikola Puača, ovaj rezultat će se zaboraviti kada počne prvenstvo, ali sigurno da uliva samopouzdanje igračima, što je i te kako važno u borbi za bodove. Golove za Radnički postigli su Nemanja Milošević i Nikola Gajić dva.

“Poslednju pripremnu utakmicu u Jagodini odigrali smo onako kako smo i želeli, na jednom takmičarskom nivou, što nam je i bio cilj. Uspeli smo da postignemo tri gola, stvorimo i veći broj šansi za gol od protivnika, da u većem delu utakmice kontrolišemo sam tok igre. Razlika izmedju pripremnih i takmičarskih utakmica, svakako, da postoji. S jedne strane ova pobeda nam znači, s druge strane svi rezultati u pripremnom periodu se vrlo brzo zaboravljaju kada se nastavi prvenstvo. Samopouzdanje kod igrača raste opravdano, i nema razloga da sa takvim optimizmom ne udjemo u nastavak prvenstva.”

Narednog vikenda počinje trka za bodove. U subotu, 20. februara, Radnički se sastaje sa “Slogom” u Kraljevu. Utakmica počinje u 13 časova.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker