Sport

Radnički pobedio Pčinju rezultatom 5:2

U sedmom kolu Srpske lige Istok Radnički je ubedljivo pobedio ekipu Pčinje iz Trgovišta  rezultatom 5:2. Golove za Radnički postigli su  Adžibaba, Ristić, Stojanov, Colić i  Bogdanović.

Trener Radničkog, Goran Lazarević, rekao je da je zadovoljan igrom svojih fudbalera, bilo je  mnogo lepih akcija i preko 20  udaraca u okvir gola.  „Drago mi je da smo zadovoljili ukuse probirljive pirotske publike. Odlična naša igra u polju, veliki broj šansi i udaraca u okvir gola i opet nažalost lako primljeni golovi iz našeg poseda. Čestitam momcima na zalaganju i kvalitetu igre i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama u nastavku prvenstva“ – poručio je, šef Stručnog štaba Radničkog, Goran Lazarević.

Trener Pčinje Stojanović čestitao je  fudbalerima Radničkog na zasluženoj pobedi  uz komentar da su njegovi igrači stali  odmah nakon drugog gola domaće ekipe. Prema njegovim rečima  njihova ambicija je da ostanu u sredini tabele a da će se Radnički, Trajal, Jagodina i Sinđelić boriti za lidersku poziciju.

Andrija Antić, jedan od bonus igrača Radničkog kaže da je ovo još jedna zaslužena pobeda „Belih“ i da je prema broju šansi koje su imali rezultat mogao da bude i mnogo ubedljiviji.  „Uglavnom smo tokom utakmice mi diktirali tempo, stvorili smo dosta dobrih šansi i na kraju smo mogli i mnogo ubedljivije da pobedimo“ – rekao je mladi Antić.

Foto: Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker