Sport

Radnički ostvario važnu pobedu u Boljevcu protiv odlične ekipe Rtnja

Fudbaleri Radničkog danas su u utakmici drugog kola Treće lige Istok protiv veoma neugodnog protivnika ekipe Rtnja iz Boljevca ostvarili prvu pobedu prvenstvu rezultatom 1:0. Strelac za Bele bio je Nikola Vučetić, kome je ovo bio i debi u dresu Radničkog, a svakako vredi pomenuti i podatak da je danas za Bele debitovala nova nada pirotskog Radničkog – Novak Petrović, rođen 2001. godine. Novak je ponikao u Omladinskoj školi Radničkog. Trener Aleksandar Kuzmanović u izjavi Pirotskim vestima kazao je da je vrlo zadovoljan rezultatom i igrom svojih pulena.

-Ovaj rezultat nam vraća samopouzdanje i veru da smo na pravom putu. Danas smo dobili utakmicu sa 1:0 protiv odlične ekipe Rtnja iz Boljevca, zadovoljan sam zalaganjem, atmosferom u svlačionici i van nje, a kvalitet igara, izvesno je,  biće sve bolji i bolji vremenom-kazao je Kuzmanović.

Po njegovim rečima, debitant Vučetić na poziciji napadača postigao je pogodak nakon odlične asistencije Denisa Ristova.

-Jednostavno, nijednog slabog mesta u ekipi nije bilo. Moram da pomenem i podatak da je danas debitovao pobedom i mladi Novak Petrović iz Omladinske škole Radničkog. Reč je o momku rođenom 2001. godine-kazao je trener Kuzmanović.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker