Sport

Radnički nerešeno protiv Slivničkih geroja 0:0

Na današnjoj drugoj po redu pripremnoj utakmici pred nastavak sezone ekipa Radničkog na stadionu kraj Nišave igrala je nerešeno 0:0 protiv ekipe Slivnički geroji iz susedne Bugarske.

Trener Marjan Živković nakon utakmice kazao je novinarima da je zadovoljan viđenim jer je ekipa igrala borbeno, imala nekoliko odličnih šansi a u par navrata golove gostiju, ali i domaćina, “spasavala” je prečka.

radnicki_4

-Za nivo priprema na kome smo trenutno ja sam poprilično zadovoljan. Stvorili smo četri-pet dobrih šansi, nismo ih realizovali, ali još je početak priprema. Poređenja radi, gosti iz Bugarske su već na kraju priprema. U drugom poluvremenu smo već izmenjali neke igrače i to se osetilo. Cilj nam je da tokom prvenstva uigravamo tu decu da se ne bi gubilo na kvalitetu igre u drugom poluvremenu-kaže Živković.

radnicki_1

Trener gostiju Venci Rangelov kazao je da smatra da je utakmica bila dobra, iako je reč o pripremnom meču.

-Napravili smo tradiciju od nekoliko godina saradnje tako da sam srećan zbog toga. Probali smo različite taktike kako bi do prvenstva sve bilo kako treba i timovi funkcionisali optimalno-kazao je trener Rangelov.

radnicki_3

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker