Sport

Radnički nastavlja “rasprodaju” bodova

PRVA LIGA SRBIJE – 16. KOLO

Pirot: Gradski stadion – 13 časova

FK “Radnički” – “Železničar” Pančevo 0:1 (0:1)

FK “Radnički”: Šuljagić, Mančić, Adžibaba, Tolić, Dojkić, Đorđijevski, Jakovljević, Petrović, Milenković, Ožegović, Petrov.

Rezerve: Ilić, Marković, Mijalković, Momić, Mirković, Milošević, Jaćimović, Edoa, M. Kukolj, Đ. Kukolj, Kostić Milutinović. 

“Sve zavisi od nas samih”- izjavio je juče na konferenciji za novinare, šef struke “Belih”, Nikola Puača. Takođe, kao i više puta do sada, istakao je da je Liga ujednačena i da svako svakog može pobediti, što je jasno svakom, iole, dobrom poznavaocu fudbalskih prilika u Prvoj ligi. To se obistinilo danas. Pančevci nemaju lošu ekipu, sasvim solidan sastav, manje više iskusnih fudbalera, ali objektivno ispod kvaliteta domaćeg Radničkog. Ipak, pobedili su, sasvim zasluženo odnose tri velika boda, za njih, iz Pirota. Zašto? Teško je dati odgovor na to pitanje u ovom trenutku. Činjenica je da Radnički do sada nije pružio tako slabu partiju kao danas. Igra uglavnom na sredini terena, bez kombinacija iz kojih se stvaraju šanse, anemično i praktično bez ijedne ozbiljnije šanse za gol. Naprotiv, gosti su imali dve stopostotne, jednu su iskoristili i to je bilo dovoljno.

“Bili smo daleko od igre koja nas karakteriše i toga su svesni i igrači i ja. Uglavnom se igralo na sredini terena. U polju je igra bila ujednačena, ali morali smo mnogo bolje u svakom smislu. Utakmica nije obilovala šansama, a protivnik je uspeo da jednu iskoristi. Ovo je razočaravajući rezultat za nas, ali iz ove se kože ne može. Moramo da dignemo glave i idemo napred, i to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku”. izjavio je Puača.

Pre početka utakmice fudbaleri oba tima, sudije i prisutni na stadionu minutom ćutanja odali su počast upokojenom patrijarhu Irineju.

 

foto Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker