Sport

Radnički Kragujevac favorit, Pirot spreman da iznenadi rivala

U 3. kolu plej-ofa košarkaši Pirota sastaju se sutra, subota 25. februar, u Kragujevcu sa Radničkim, najozbiljnijim kandidatom za plasman u KLS. Pirotski tim je u dobroj formi, raspoloženje u ekipi je pobedničko i u Kragujevac se ide po bodove.

Vuk Vasić kaže da se ekipa Pirota cele nedelje spremala za ovaj susret, igraće se na vrućem parketu protiv tima koji je favorit.

“Mi znamo da su oni favoriti u sutrašnjem meču, ali to ne mora ništa da znači, dobro smo radili i idemo na pobedu. Oni imaju svoje slabosti, nekoliko igrača sa slabijim procentom šuta za tri poena, vodićemo računa o tome, pa videćemo. Nadam se da će svako od igrača dati maksimalan učinak i tako jedino možemo dobiti utakmicu. Mi ne igramo individualnu košarku, igramo timski, razigravamo i svi dajemo koševe. Videćemo kako će biti, mi se nadamo pobedi” – rekao je Vasić.

Trener Pirota, Zoran Milovanović, kaže da se on i njegovi igrači raduju narednim utakmicama. Sutrašni rival ima bogatu tradiciju i mnogo je uložio u ovu sezonu. Milovanović je oprezan pred ovaj meč, ali smatra da njegov tim može da pruži dobru partiju.

“Oni su prvi na tabeli, lično ih jako dobro poznajem, a i naša ekipa je upoznata, imamo i bivšeg igrača od prošle sezone, našeg Dimovskog, koji igra za njih. Oni su jednom nogom prošli u viši rang, imaju dve utakmice sa nama, mi ćemo se potruditi da damo svoj maksimum, da pariramo i da vidimo gde smo i na kom nivou. Mislim da možemo da odigramo dobro i kvalitetno” – izjavio je Milovanović.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker