Oglasi

PULSirajmo u ritmu škole od 22 do 28. avgusta!

PULS Shopping Park organizuje „Back to school“ dane kupovine, od 22 do 28. avgusta, da pripremite osnovce i srednjoškolce za početak nove školske godine. Avgust se zahuktava najavljujući poslednje dane raspusta i odmora. Dok mališani sa nestrpljenjem čekaju da sa drugarima podele letnja iskustva, roditelji razmišljaju o kućnom budžetu. Ako niste spremili vaše đake za nove dane u školskim klupama, tu je PULS.

Od moderne udobne garderobe i obuće, preko rančeva i torbi, patika i sportske opreme… sve do pribora i aparata potrebnih za usvajanje novih znanja i veština – čeka vas na jednom mestu i to po sniženim cenama! Vreme je „Back to school“ popusta u PULS-u!

Takođe, školarci znaju da nema dobrog šopinga bez dobre zabave. Poslednjeg avgustovskog vikenda PULS Shopping Park biće mesto za zanimljive kreativne radionice, igru i druženje. Biće još zanimljivih dešavanja i zato ne zaboravite da pratite PULS-ove društvene mreže.

Za više informacija o akcijama, ponudi, ali i svim zanimljivim dešavanjima u ritejl parku posetite sajt www.pulsshoppingpark.rs, kao i Instagram i Facebook profile PULS-a.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker