Gradska hronika

Prezentacija projekta “Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji II”

Organizacija „HELP“ i Grad Pirot realizuju novi projekat pod nazivom „Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji II“, danas je organizovan prvi informativni sastanak, a prezentaciji ovog programa mogu da prisustvuju svi zainteresovani. Oko 30 korisnika dobiće pomoć za pokretanje sopstvenog biznisa i grantove u opremi prosečne vrednosti 2 400 evra.

DSC00885

“Help” organizacija i Grad Pirot nastavljaju uspešnu višegodišnju saradnju u podsticaju preduzetništva, odnosno mikro i malih biznisa.  Projekat „Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji II“ podrazumeva pomoć kroz  grantove u opremi, organizaciju poslovnih i stručnih obuka od juna 2016. do kraja oktobra 2017. godine.

– Svi zainteresovani mogu da konkurišu za opremu, a na ovim sastancima dobijaju prijavni formular i sve potrebne informacije kako mogu da konkurišu, gde treba da se prijave, koje su njihove obaveze i šta mogu dobiti. Oni koji budu prošli selekciju dobijaju opremu u vrednosti od 2 400 evra, imaju priliku za poslovno usavršavanje i stučni monitoring posla, a u obavezi su da registuju svoje delatnosti u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije ukoliko to već nisu učinili, finansijsko učešće u izosu od 20 procenata od vrednosti donacije, da obavlju osmočasovni rad za dobrobit lokalne zajednice i pohađaju poslovne i stručne obuke –  kaže Stanislava Kulidžan, PR organizacije “Help”.

image001

U okviru informativne kampanje “HELP” organizacije biće održana serija prezentacija novog projekta. Prezentacije projekta, u okviru Help-ove informativne kampanje i projekta „Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji“ u Pirotu biće održane narednih dana po sledećem rasporedu:

Petak, 29. jul, u 11sati, u klubu Mesne kancelarije Temska, a potom u 13:30 sati u svečanoj sali GU Pirot.

Utorak, 02. avgust, u 11 sati u OŠ „Vuk Karadžić“ u Barje Čifliku, i u 13 sati u svečanoj sali GU Pirot.

Petak, 05. avgust, u 11 sati, u maloj sali Zadružnog doma u Poljskoj Ržani, i u 13 sati u Domu penzionera

Ponedeljak, 08. avgust, u 11 sati u MK Sukovo i u 14 sati u svečanoj sali GU Pirot.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker