Politika

Predsednik Vučić saopštio večeras: Ana Brnabić mandatar za sastav nove Vlade

Nova Vlada će imati zadatak da se podigne standard običnih ljudi pre svega, nastavi sa izgradnjom puteva i pruga, ali i da se jača zdravstveni sistem, poručio je predsednik Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras, nakon sastanka Predsedništva Srpske napredne stranke da će odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke, mandatar za sastav nove Vlade biti Ana Brnabić. Sednici Predsedništva prisustvovao je i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.

Članovi Predsedništva SNS-a usvojili su predlog predsednika Vučića da mandatar za sastav nove Vlade bude Ana Brnabić.

-Ana se žestoko borila za svoju zemlju, nije se dodvoravala ni stranim centrima moći, ni onima u zemlji. Vodila je disciplinovanu i odgovornu politiku-saopštio je predsednik Vučić na svom zvaničnom instagram nalogu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Пре неколико минута потписао сам Oдлуку о предлогу кандидата за председникa нове владе. Ана Брнабић се жестоко борила за своју земљу. Hије ce додворавала ни страним центрима моћи, ни оним у земљи. Радила је свој посао добро. Водила је дисциплиновану и одговорну политику. Ништа крупно не могу да јој замерим, а ситно могу, али то себи могу и више, па није фер да себи опростим, а другоме не. Нова Влада ће имати циљ да се подигне економска снага Србије – животни стандард обичних људи и даље мора да расте. Затим, даља изградња путева и пруга, оно што је већ уговорено. Мора да се ради и на новим пројектима, у које ћемо као држава да кренемо жестоко. И трећи циљ је јачање здравствене моћи Србије.

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic) дана

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker