IZBORI 2023.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi sutra u Pirot

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi sutra u Pirot na zakazani miting Srpske napredne stranke koji se održava u hali  Kej sa početkom od 16 sati.  Pored predsednika Srbije u Pirot dolazi i predsednik SNS-a, Miloš Vučević. Prema najavama iz OO SNS-a u Pirotu, očekuje se dolazak nekoliko hiljada ljudi, pristalica i simpatizera stranke.

Srpska napredna stranka u Pirotu predala je  odborničku listu  koja je proglašena pod rednim brojem 1 “Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane”. Nosilac liste, Vladan Vasić, kaže da će na sutrašnjem mitingu biti predstavljene pobedničke liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” i “Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane”.

Vasić kaže da za miting u Pirotu vlada veliko interesovanje  ne samo u Pirotu nego i u čitavom okruženju i da se očekuje dolazak nekoliko hiljada ljudi. “Svi su dobrodošli. Hala Kej i plato ispred hale može da primi više hiljada ljudi, toliko i očekujemo. Predsednik nije skoro dolazio u Pirot i mislim da je to veoma važno za naš grad” – istakao je Vasić.

Vasić podseća građane da će biti izmenjen režim saobraćaja naročito na potezu oko hale Kej. Hala će biti otvorena već od 13 i 30. “Biće kontrola ulaska u Halu, sve je obezbeđeno ali je najbitnije da budemo strpljivi  jer se očekuje veliki broj ljudi” – rekao je Vladan Vasić i istako da veruje da će sve proteći u najboljem redu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker