Lokalna samouprava

Predsednik Mišelin grupe Floran Menego: Performanse Tigar tajersa su među najboljim u Mišelin grupi. Nastavićemo da investiramo u Pirot i Srbiju

Predsednik Mišelin grupe Floran Menego izjavio je nakon sastanka sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem i direktorom Slobodne zone Pirot dr Draganom Kostićem da su Srbija i Pirot veoma važni za Mišelin grupu jer su performanse fabrike u Pirotu među najboljima u Mišelin grupi.

-Imali smo veoma sadržajan sastanak sa gradonačelnikom Pirota i delegacijom Pirota, grada sa kojima imamo veoma snažnu saradnju i vezu. Imali smo dobru diskusiju o projektima koje Grad planira da realizuje. Mišelin ima fabrike širom sveta, ali Srbija je veoma važna za nas, a performanse fabrike Tigar tajers su među najboljima u celoj Mišelin grupi. U Pirotu imamo veoma kvalitetnu i stručnu radnu snagu. Trenutno se u ovoj fabrici dizajniraju “ekstenzije” koje su prava umetnička dela. Planiramo da u budućnosti nastavimo da investiramo u Pirot i Srbiju-kazao je predsednik Menego.

Sastanak sa prvim čovekom svetskog gumarskog giganta održan je u Njujorku, na marginama Samita o klimatskim promenama, koga organizuje upravo Michelin Grupa. 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker