IZBORI 2023.

PREDIZBORNA KONVENCIJA SNS-A – Vasić najavio ubedljivu pobedu na izborima u nedelju!

Na Predizbornoj konvenciji liste Pirot ne sme da stane – Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić, nosilac liste na lokalnim izborima u Pirotu, mr Vladan Vasić, poručio je u prepunoj sali Doma kulture, da će u nedelju pobediti ubedljivije nego ikada do sada. Na konvenciji su najpre predstavljeni svi odbornički kandidati ove liste, da bi se prepunoj sali obratili najpre odbornički kandidati Dragana Tončić, zatim Miloš Colić, kandidatkinja za narodnu poslanicu Olja Petrović, kandidat za predsednika opštine Dimitrovgrad dr Vladica Dimitrov i na kraju nosilac liste Pirot ne sme da stane – mr Vladan Vasić.

Više od 30 novih lica na listi

Vasić je kazao da je na listi pred ove izbore, više od 30 novih lica.

-Ovo je lista mladih, obrazovanih ljudi, imamo 30 novih lica bez ranijih iskustava u politici, 25 žena, doktore nauka, doktore lekare, pravnike, sportiste, dobro odmerena lista, spoj mladosti i iskustva. Ova lista je koaliciona lista, okosnica je SNS, ali tu je i Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, doskorašnja desnica, i SDP Rasima Ljajića. Mislim da smo imali najbolju kampanju do sada, a u politici sam dugo – 23 godine. Niko nije imao hrabrosti osim nas, da zakuca na vrata ljudi, da ih pita kako su, da li imaju predloge, sugestije, kritike. Morate razgovarati sa ljudima, zato smo i pitali ljude šta im treba. Imali smo i kol centar sa 80 devojaka koji je takođe pozivao ljude kako su, šta im treba, kako možemo da im pomognemo-kazao je Vasić.

 

-Ono što će promeniti točak istorije u Pirotu, jeste osnivanje fakulteta. Ovih dana je i ta tema politizovana nažalost. Ima ljudi koji žive u Pirotu, a ne raduju se uspehu Pirota. To je potpuno nova razvojna šansa svih nas, jer ako želimo veće plate, bolju privredu, moramo da menjamo obrazovanje i Pirot će postati akademski grad-kazao je Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker