Sport

Praznik košarke u hali “Kej”, fotografije svih selekcija KK Pirota

Danas je, treću godinu zaredom, u hali “Kej” priređeno fotografisanje svih selekcija KK Pirota. Na stotine mladih nada pirotske košarke moglo je da se druži sa prvotimcima KK Pirota, sa svim trenerima, da se fotografiše, a slike koje će otići u etar, dokaz su da košarka u Pirotu i te kako ima budućnost i da svi uspesi poslednjih godina nisu slučajnost, već rezultat sistematičnog rada uprave kluba.

Svim članovima KK Pirot podeljeni su prigodni pokloni – sa simbolima kluba, a po rečima trenera prvotimaca Marka Spasića, koji je i sam inače ponikao u pirotskom klubu, kazao je da je reč o predivnom događaju, pravom prazniku košarke u prepunoj hali “Kej”.

-Nadam se da će i svim narednim godinama ovo biti tradicija kao i do sada. Da vidimo sve selekcije na jednom mestu, jer tek onda vidimo koliko mnogo dece trenira košarku-kazao je trener Spasić.

Predsednik kluba Slaviša Svilarov kazao je da je ovo jedno bogatstvo Pirota, događaji od jutra do mraka u hali “Kej”.

-Želimo da sva deca, polaznici svih selekcija budu na jednom mestu, da se druže sa prvotimcima, da dobiju skromne poklone od kluba sa motivima kluba-kazao je predsednik Svilarov.

Jedan od najboljih košarkaša KK Pirota Lazar Rašić pozvao je sve mališane da se bave košarkom.

-Upoznaće nove drugare, steći mnogo prijatelja, nikad se ne zna kad košarka može da ti vrati nešto u životu-kazao je Rašić.

Pogledajte fotografije selekcija KK Pirota.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker