Oglasi

Pravo je vreme za online kurseve iz bogate ponude Akademije Oxford!

Akademija Oxford, u skladu sa aktuelnim trenutkom u kome se svi nalazimo, omogućila je onlajn nastavu i popust 20 posto za veliki broj onlajn kurseva. Reč je o kursevima velikog broja stranih jezika, obukama i kursevima za rad na računarima, administrativnim kursevima i mnogim drugim vidovima usavršavanja. Akademija Oxford takodje nudi usluge prevodjenja.

Ponuda je zaista takva da svako može da pronađe oblast u kojoj bi želeo da se usavršava, a sve detalje možete videti OVDE.

Kada je reč o stranim jezicima, u ponudi su kursevi za učenje i usavršavanje preko 40 stranih jezika na svih 6 nivoa CEFR – a za polaznike bilo kog uzrasta.

Za sve koji žele da usavrše svoje poznavanje računara, možda nauče da rade u nekom od specijalizovanih programa, softverskih alata, ili nauče programiranje, u ponudi su kursevi za Office pakete, ali i za specijalizovane programe za obradu fotografija, pripremu za štampu, programiranje u velikom broju programskih jezika i mnogi drugi kursevi, koji, uz upornost i istrajnost u učenju, lako mogu da postanu prekretnica u profesionalnom smislu.

Nastava se održava online a ukoliko želite da dobijete detaljnije informacije, to možete učiniti u poslovnici Akademije Oxford u Pirotu koja radi od 8 do 13h radnim danima. Akademija Oxford u Pirotu nalazi se na adresi Knjaza Miloša 40. 

PROMO

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker