Sport

Povratak šampiona

Sinoć je u Sportskom centru u Jagodini, u Hali “Jassa”,  održano najprestižnije takmičenje u bodi bildingu u Srbiji. Učestvovalo je preko stotinu takmčara u ženskoj i muškoj konkurenciji iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. Takmičar iz Pirota, zaredom trostruki prvak Srbije u kategoriji klasik – bodi bilding, Miloš Stojanović, nastupio je ovog puta u teškoj kategoriji, do sto kilograma , i osvojio prvo mesto i veliki zlatni pehar.

Imajući u vidu da je  Stojanović nastupio u novoj kategoriji, da je znatno povećao telesnu težinu, dobri poznavaoci prilika u bodi bildingu, koji su burnim aplauzom pozdravili našeg takmičara i njegov povratak na amatersku scenu, s nestrpljenjem su očekivali rezultat teškaša.

” Sama priprema i proces rada su mnogo teži nego što je to bilo u bodi klasiku. Teži sam desetak kilograma i trebalo je da trenažni proces realizujem mnogo sadržajnije. Tempiranje top forme je bilo znatno teže, ali uspeo sam da u Jagodini prikažem najbolje svoje izdanje do sada u svim elementima, muskularnost, forma i prezentacija. Veliku zahvalnost dugujem ljudima koji su me podržali i moralno i finansijski, a to su uglavnom moji pratioci i prijatelji, svakako i mojoj porodici, odnosno supruzi na velikom razumevanju”- izjavio je Stojanović za Pirotske vesti.

Danas poslepodne, u Boru, Stojanović će nastupiti na Otvorenom prvenstvu Srbije gde se, takođe, očekuje veliki broj takmičara i velika konkurencija.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker