Gradska hronika

Porodična firma “Limes” otvara novu proizvodnu halu od 2.000 kvadratnih metara

Porodična firma “Limes marketing sistem” otvara novu proizvodnu halu od 2.000 kvadratnih metara, izgrađenu po evropskim standardima, sa solarnim panelima za proizvodnju električne energije u cilju očuvanja životne sredine. Hala je opremljena novim proizvodnim linijama i još savremenijim mašinama i opremom. Proizvodnja se odvija po standardima GMP-a, odnosno Standardu dobre proizvođačke prakse, koji dodatno doprinosi kvalitetu proizvoda. Iz firme Limes kažu da će nova proizvodna hala  znatno povećati proizvodni kapacitet i omogućiti bolju kontrolu kvaliteta kako bi  odgovorili novim zahtevima  tržišta.

Porodična firma “Limes marketing sistem” posluje već 23 godine, a bavi se proizvodnjom kozmetike, kao i sredstava za ličnu i kućnu higijenu. Proizvodi su visokokvalitetni sa prirodnim ekstraktima. “Jedinstveni smo po tome što pratimo biljke od samog zasada, pa preko ekstrakcije do “ugrađivanja” u proizvod. Biljke koje najviše koristimo u proizvodnji i gajimo na našim plantažama su neven i bosiljak. U naše proizvode pored prirodnih ekstrakata koristimo odabrane sirovine vrhunskog kvaliteta“ – poručuju iz firme Limes.

Kvalitet limesovih proizvoda potvrđuju i brojni sertifikati i nagrade kao i mnogobrojne analize koje su rađene za tržište EU.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker