Ljudi velikog srca

POMOZIMO KRISTINI ĆIRIĆ! SLANJEM SMS PORUKE SADRŽINE 83 NA 2407 POMAŽEMO NASTAVAK LEČENJA

Kristina ima 26 godina. Ona je diplomirani pravnik. Živi sa majkom. Ima mnogo želja, a njena najveća želja je da radi i da pomaže drugima.

Kristina boluje od cerebralne paralize. Bolest koja većinu onih koji prolaze kroz ovo iskustvo čini nevidljivim. Deca često žive sakrivena u svojim domovima. Ne i Kristina. Roditelji ove dece ne bore se samo protiv teških prognoza, već i protiv fizičkih barijera na koje nailaze, ali i protiv predrasuda i osude okoline. Svi smo jedinstveni, ali zajedničko za sve nas je to što svi imamo pravo na lep život i radost, bez obzira na dijagnoze i sve što one nose sa sobom. Kristina je uvek nasmejana, vedrog je duha, vežba, trudi se, ne odustaje. Inspiracija drugima… Njena najveća želja je da radi i da pomaže drugima koji boluju od ove bolesti. Poslednji ciklus robotske neurorehabilitacije u Nišu dao je odlične rezultate. Kristini je bilo bolje. Kristina je iznenadila i samu sebe i ostale. Nadmašila je prognoze svih lekara... Za još jedan ovakav ciklus, potrebno je oko 900.000 dinara, bez troškova za put i smeštaj. To je 4.500 SMS poruka.

Pošaljite bar 1 poruku: 83 na 2407

 

Kristina i njena majka su same. Pomažu i drugi, ko koliko može, ali sada se sve usporilo, i potrebni smo im mi. Imaju još snage i volje, ali novca više nema. Njihova borba traje 26 godina.

Za bolje sutra, lakšu i lepšu budućnost, veću samostalnost, za sigurniji korak na stazi životne radoznalosti i odlučnosti. Za Kristinu!

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker