Kultura

Piroćanac Nikola Vlatković sa bendom “Monah” objavio spot-prvenac za pesmu “Iza ogledala”

Nikola Vlatković, student završne godine Pravnog fakulteta u Nišu i vrsni muzičar, treća je generacija u svojoj porodici koja se bavi muzikom. Nikola je nedavno sa svojim bendom “Monah” koga čine izuzetni mladi muzičari, snimio spot-prvenac za pesmu “Iza ogledala”. Spot je naišao za izuzetne reakcije javnosti, posebno ljubitelja modernog roka, a Nikola – klavijaturista u bendu, uveliko radi sa svojim drugarima na pripremi prvog albuma. 

Nikolin deda svira harmoniku i važi za jednog od najboljih harmonikaša koje je Pirot ikada imao, otac – klavijaturu, a Nikola je krenuo očevim stopama i veoma uspešno svira klavijature. Kaže da trenutno svira u tri niška benda, od čega dva autorska i peva u horu, student je završne godine Pravnog fakulteta.

Bend čine Mihailo Tatić – vokal, Luka Aranđelović – vokal, Lazar Jovanović – gitara, Pavle Samardžić – gitara, Petar Plavšić – bas gitara, Nikola Vlatković – klavijatura i Vuk Jovanović – bubanj.

-Bend Monah je relativno mlad bend, postojimo manje od godinu dana, ali nažalost, zbog korone nismo imali žive nastupe. Međutim, to nadoknađujemo radom u studiju i na probama pa smo ovih dana izbacili spot za pesmu “Iza ogledala”. Uveliko radimo na albumu, ali i na novim spotovima koji će narednih meseci ugledati svetlost dana. Pesma je snimana u studiju Heretik i studiju Arethusa u Nišu. Mix i mastering je radio Uroš Milkić. (Down There Studio) iz Beograda, a spot je radio Stefan Krečmar Krstić, koji je i autor ovih fotografija.
fotografije i video Stefan Krečmar Krstić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker