Kultura

Piroćanac Nenad Osmanović ne prestaje da oduševljava u Zvezdama Granda

Mladi Piroćanac Nenad Osmanović sa velikim uspehom se takmiči u okviru ovogodišnjeg izdanja Zvezda Granda, jednog od najpopularnijih šou programa namenjenom pre svega mladim i izuzetno talentovanim, često još uvek nedovoljno afirmisanim pevačima iz Srbije i regiona. Osmanović je uspešno prošao u treći krug izuzetno zahtevnog takmičenja u izuzetno jakoj konkurenciji.

Kako kaže Osmanović za Pirotske vesti, pevanjem se bavi od 11 godine.

-Meni je životna želja bila da se bavim sportom, naravno fudbalom i baš sam bio dobar u tome, međutim, otac mi je rekao da ostavim fudbal i krenem da pevam, jer je on čuo da ima tu nešto, da imam velikog potencijala na tom polju. Ja ga isprva nisam slusao, nastavio sam da igram fudbal, medjutim iz dana u dan otac je bio agilan da ja budem pevač, vežbao sam mnogo svakodnevno i svidelo mi se to što radim. Počeo sam još više sa radom i naravno 2018. sam se prijavio za emisiju “Neki novi klinci”, Grand produkcije,  gde sam stigao do vrha takmičenja i tu sam postigao divne rezultate-kaže Osmanović.

Biti učesnik u Zvedama Granda fenomenalan osečaj,  upoznaš divne ljude,  kolege, stekneš prijatelje, i naravno tu je stručni žiri koga čine izuzetni pevači, legende domaće narodne muzike. Moj mentor je Viki Miljković, ona je predivna  i vrlo ozbiljno radi sa svojim kandidatima. Voleo bi’ sebe da vidim sutra kao i sve ove poznate pevače koji su se takodje takmičili u Zvedama Granda, a koji su postigli divne rezultate i koji danas rade ozbiljno-kaže Osmanović za Pirotske vesti.

foto – lična arhiva Nenada Osmanovića

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker