Sport

Partizan ipak bolji od Belih 0:2, uspešna sezona i za omladince

Beogradski Partizan danas je na pomoćnom stadionu Radničkog savladao omladince Belih rezultatom 0:2. Beli su meč odigrali možda sa prevelikim respektom prema beogradskom timu, imali su svoje šanse koje nažalost nisu iskoristili, ali su brojni posetioci mogli da uživaju u kvalitetnom fudbalu. Odlične partije pružili su kapiten Vasić u odbrani, koji je svojim intervencijama zaustavio brojne opasne nalete protivničkih napadača, Ivković je nerešiva enigma za tim iz Humske, kao i standardno odlični Filipović. Svi igrači Radničkog zaslužili su čestitke na prikazanim igrama i izborenom opstanku u elitnom rangu takmičenja.

radnički omladinci

Radnički je meč počeo u sastavu:

Savić, Vasov, Nikolić, Đorđević,  Vasić, Kostadinović, Bandić, Filipović, Baroščević, Ivković, Milošević.

partizan

Crno-beli su igrali u sastavu:

Popović, Arijas, Golubović, Božić, Mićević, Marković, Đerlek, Jovković, Nikolić, Vujanić, Lakčević.

partizan

Fudbalska legenda Dževad Prekazi, trener Partizana kaže da su ljubitelji fudbala mogli da uživaju u fer i dobroj utakmici.

-Ni Radničkom ni nama nisu značili bodovi, sve u svemu zadovoljan sam, imali smo mnogo šansi postigli dva laka gola, sve u svemu zadovoljan sam-kazao je trener Prekazi i dodao da ipak nije zadovoljan odnosom pojedinih svojih igrača koji imaju profesionalne licence, ali nisu pokazali dovoljno želje i igrali na očekivanom nivou.

partizan radnički

 

partizan radnički pirot

partizan

partizan

 

partizan

partizan radnički

 

autor fotografija Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker