Oglasi

Otvorena UNIQA poslovnica u Pirotu

Beograd, 01. jun 2021. – Razvijajući i šireći poslovanje, UNIQA je 1.juna otvorila vrata još jedne, 41. poslovnice – u Pirotu na adresi  Srpskih vladara 68. Svim postojećim i novim klijentima koji posete novu poslovnicu u Pirotu, UNIQA je spremila poklon dobrodošlicevaučer sa 15% popusta na putno osiguranje, koji može da se realizuje do 15. avgusta 2021. godine.

Fokusirana na potrebe klijenata, UNIQA otvaranjem nove poslovnice nastoji da bude još dostupnija širom Srbije omogućavajući korisnicima još kvalitetniji i efikasniji servis usluga osiguranja. Uz punu posvećenost, savetodavnu i stručnu podršku zaposlenih, klijenti UNIQA osiguranja sada i u Pirotu imaju mogućnost da na jednom mestu dobiju sve neophodne informacije i završe sve što je potrebno: da prijave štetu, osiguraju automobil, dom, posao, život, zaključe polise putnog osiguranja sa ili bez dodatnog pokrića za COVID-19 ili Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sa jedinstvenom ponudom – postCovid sistematskim pregledom.

Iako ima zaokružen ceo online proces osiguranja, od momenta iniciranja ponude, preko kupovine polise do prijave ili isplate štete, UNIQA širenjem mreže poslovnica u Srbiji odgovara zahtevima klijenata koji, uz kvalitetne usluge, žele direktan kontakt i neposrednu komunikaciju sa zaposlenima.

Radno vreme poslovnice u Pirotu je svakog radnog dana od 8h do16h, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 010 324 000

 

O UNIQA osiguranju Srbija

Od dolaska u Srbiju 2006. godine, UNIQA je u vrhu osiguravajućih kompanija i lider u putnom, dobrovoljnom zdravstvenom i osiguranju domaćinstva. Član je jednog od vodećih evropskih osiguravajućih koncerna – austrijske UNIQA grupe koja ima tradiciju dugu 200 godina a na 18 tržišta opslužuje oko 15,5 miliona klijenata.

 

Simbol sigurnosti, pouzdanosti i odgovornosti, UNIQA Srbija je za izvrstan i uzoran odnos prema klijentima, poslovnim partnerima, lokalnoj zajednici i zaposlenima dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih priznanja. Više informacija možete videti na veb sajtu www.uniqa.rs.

 

Plaćeni oglas

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker