Gradska hronika

Otvorena skijaška sezona na Staroj planini na Jabučkom ravništu

Od 14-17. Decembra na krovu Srbije, u hotelu Stara planina na Jabučkom ravnistu organizuje se svečano otvaranje zimske sezone. 

Skijalište na Staroj planini

Pored poznatih ličnosti iz Srbije, uz prisustvo gostiju iz regiona, dogadjaju su prisustvovali predstavnici grada Pirota, Turističke organizacije Pirot, kao i proizvodjači lokalnih brendova pirotskog kraja.
– Od otvaranja hotela Stara planina imamo odličnu saradnju, prisutni smo na svim dešavanjima u toku godine i imamo istu viziju razvoja Stare planine, vezuje nas ogroman turistički potencijal Istočne Srbije. Stara planina bi trebala da postane turistička destinacija tokom cele godine, što je vazno i za Pirot i za Knjaževac. Posebno nam je drago da postoje obostrani interesi na završetku projekta izgradnje puta Cerova-Mirkovci-Jabučko ravniste, što bi za Pirot bilo od velikog značaja, kazao je za Pirotske vesti direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov.

TOP je na otvaranju ski sezone imala svoj štand gde su predstavljeni tradicionalni pirotski brendovi poput pirotske peglane kobasice i mnogi drugi.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker