Sport

Ogromno interesovanje za Školu fudbalskih sudija – 15 novih mladih fudbalskih sudija

Sudijske organizacije Pirota u saradnji sa fudbalskim savezom grada Pirota i Pirotskog okruga, unazad nekoliko meseci, rade na omasovljavanju sudijske organizacije grada Pirota i Pirotskog okruga, te je ove sezone, za školu suđenja, prijavljeno rekordnih 19 učesnika.

Polaznicima su svake nedelje predavanja držali sudije Pirotskog okruga koji se nalaze na višim listama, gde su se polaznici prvenstveno ospososobljavali za sudijiski zanat kroz učenje pravila fudbalske igre, a kasnije i na praktičnim primerima.

U petak su, sada vec novopečene sudije, odradile završnu proveru i test, pa je tako sudijska organizacija dobila čak 15 novih fudbalskih sudija, koji će svoje prve sudijske zvižduke imati na terenima fudbalskih klubova Pirotskog okruga.

U izjavi za naš portal Marko Ćirić, predsednik Stručne strukovne organizacije sudija grada Pirota, izjavio je da je veoma zadovoljan odazivom i radom polaznika, te izrazio nadu da će se u narednom periodu organizaciji sudija pridružiti još mnogo mladih sudija. Takodje, Ćirić se zahvalio Fudbalskom savezu grada Pirota i Pirotskog okruga na saradnji.

tekst i foto FSGP, FSPO

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker