Sport

Odličan nastup poletaraca džudo kluba Ipon 010 na Prvenstvu centralne Srbije

Srebro za Miu Nikolić, bronze za Dušana Pavlovića i Rastka Ilića

Mia Nikolić, osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju, Dušan Pavlović i Rastko Ilić bronzane medalje, a Lazar Aleksić peto mesto, na Prvenstvu centralne Srbije za poletarce, koje je danas održano u Nišu. Za ovaj uzrast, Prvenstvo centralne Srbije najviši je rang takmičenja.

Džudo klub Ipon 010 na ovom takmičenju predstavljalo je šestoro mladih džudista – Mia Nikolić, Dušan Pavlović, Janko Rasimović, Rastko Ilić, Lazar Aleksić, i Sergej Stanimirović.


Za većinu je ovo bio prvi javni nastup, odnosno prvo zvanično takmičenje, jer je zbog pandemije potpuno izmenjen kalendar Džudo saveza Srbije, a mnogi turniri su otkazani.


Veoma sam zadovoljan nastupom mladih džudista, s obzirom da je klub počeo sa radom tek pre nekoliko meseci i da nije bilo mogućnosti za pripreme kroz nastupe na turnirima, rekao je Danilo Drašković, trener džudo kluba Ipon 010. Ipak mi i u uslovima pandemije naporno radimo i treniramo i nema sumnje da će se naši poletarci tek dokazati na budućim takmičenjima, zaključio je Drašković.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker